LED Панел со сензор

1.000 ден1.400 ден

LED Панел со сензор

9W | 15W

Ладно-бела 6400К

SKU: Не е достапно Категории: , Ознака

Опис на производот

Дополнителни информации

Моќност (W)

9W, 15W