LED панел – Квадрат (вграден)

125 ден1.900 ден

Вграден LED панел (Квадрат)

3W | 6W | 12W | 18W | 24W | 30W | 45W
Топла/ Неутрална /Ладно-бела: 3000К 4500К и 6400К

 

SKU: Не е достапно Категории: , Ознака

Опис на производот

Дополнителни информации

Моќност (W)

3W, 6W, 12W, 18W, 24W, 30W, 45W

Боја на свелина

Топло-бела, Неутрална, Ладно-бела