LED Рефлектор со сензор

800 ден1.250 ден

LED Рефлектор со сензор

Моќност: 10W | 20W | 30W |

 

SKU: Не е достапно Категорија: Ознака

Опис на производот

ML-159

Дополнителни информации

Моќност (W)

10W, 20W, 30W