Светло над огледало во бања

1.750 ден2.100 ден

На овој уред имате можност да ја менувате бојата на светлината,
топло или ладно бела

SKU: Не е достапно Категорија: Ознака

Опис на производот

Дополнителни информации

Моќност

7 W, 10 W