Улично осветлување на соларна енергија

1.750 ден2.750 ден

Канделабрата автоматски се пали навечер и свети со одреден интезитет на светлина. Кога се приближува објект пред неа, интензитетот на светлина се појачува.

Преку ден се полни автоматски преку сончева енергија и ја складира во нејзиниот акумулатор.

Избриши

Опис на производот

Дополнителни информации

Dimensions N/A
Моќност (W)

20W, 40W, 60W

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Улично осветлување на соларна енергија”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *