Купи!

3D Лустер – тип 7798

Original price was: 2.100 ден.Current price is: 1.950 ден.

Димензија: Ф 200mm

Кога е исклучен лустерот има огледална површина, а додека кога ќе се уклучи се добива 3D апликација.

Категорија:

Опис на производот

ВКЛУЧЕН  /  ИСКЛУЧЕН