Купи!

Лустер. тип 5254

800 ден3.300 ден

Боја: хром – црна

Висечки лустер со 5, 3, 2 и 1 светилка

Ѕиден лустер со 1 светилка

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис на производот

 

Дополнителни информации

Тип:

Висечки лустер, Ѕиден лустер

Бр.Светилки:

5, 3, 2, 1