Лустер СПОТ тип.2100

2.700 ден13.300 ден

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис на производот

Дополнителни информации

Број Светилки

1 Ѕидна светилка, 2 Ѕидни светилки, 3 Висечки светилки, 6 Висечки светилки