Лустер. тип 1025

800 ден3.200 ден

Висечки лустер со 5 и 3 светилки

Ѕиден лустер со 1 светилка

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис на производот

 

Дополнителни информации

Бр.Светилки

5 Светилки, 3 Светилки, Ѕиден 1 Светилка