Лустер. тип 5767

2.350 ден3.520 ден

Висечки лустер со 5 и 3 светилки

Ѕиден лустер со 1 светилка

Избриши
SKU: N/A Категорија:

Опис на производот

Дополнителни информации

Бр.Светилки

5, 3