Купи!

Лустер. тип 6087

850 ден4.550 ден

Висечки лустер со 6 и 3 светилки

Ѕиден лустер со 1 светилка

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис на производот

Дополнителни информации

Бр.Светилки

6, 3, 1