Лустер. тип 1027

800 ден3.200 ден

Висечки лустер со 5 и 3 светилки

Ѕиден лустер со 1 светилка

 

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис на производот

 

Висечки лустер со 5 и 3 светилки

Ѕиден лустер со 1 светилка

 

Дополнителни информации

Бр.Светилки

5, 3, 1