Sale!

Лустер Санти

1.100 ден5.200 ден

Лустер Санти

Висечки лустери со 7, 5 и 3 светилки

Ѕидни лустери со 3,2 и 1 светилка

Избриши
SKU: N/A Категорија:

Опис на производот


Дополнителни информации

Тип

Висечки лустер, Ѕиден лустер

Бр.Светилки

7, 5, 3, 2, 1