Лустер. тип 2147

800 ден3.500 ден

Висечки лустер со 5 и 3 светилки

Ѕиден лустер со 1 светилка

Избриши
SKU: N/A Категорија:

Опис на производот

 

Дополнителни информации

Бр.Светилки

5, 3, 1