Спот. тип Бехар

750 ден2.650 ден

Спот – спирала со 4 сијалици

Спот – спирала со 3 сијалици

Спот – спирала со 2 сијалици

Спот – спирала со 1 сијалица

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис на производот

Дополнителни информации

Бр.Светилки

4, 3, 2, 1