Купи!

Спот. тип Сан Марино

230 ден1.100 ден

Спот  – круг со 4 сијалици

Спот – спирала со 4 сијалици

Спот – спирала со 3 сијалици

Спот – спирала со 2 сијалици

Спот – спирала со 1 сијалица

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис на производот

Дополнителни информации

Бр.Светилки

4 – Круг, 4 – Спирала, 3 – Спирала, 2 – Спирала, 1- Ѕиден