Висечка ламба. тип 7502

2.100 ден

Висечка ламба. тип 7502
(црвена, црна, бела, виолетова, сина)

Ф 390mm

 

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис на производот

Дополнителни информации

Боја

црна, бела, виолетова, сина, црвена