Купи!

3D Лустер – тип 7795

2.350 ден2.750 ден

Димензија:
Ф 300mm
Ф 250mm

Кога е исклучен лустерот има огледална површина, а додека кога ќе се уклучи се добива 3D апликација.

SKU: Не е достапно Категории: ,

Опис на производот

ВКЛУЧЕН  /  ИСКЛУЧЕН

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Димензија

250mm, 300mm