Купи!

Лустер. тип 5818

720 ден2.900 ден

Висечки лустер со 5 и 3 светилки

Ѕиден лустер со 1 светилка

 

SKU: Не е достапно Категории: ,

Опис на производот

Дополнителни информации

Бр.Светилки

6, 3, 1