Купи!

Лустер Санти

840 ден3.850 ден

Лустер Санти

Висечки лустери со 7, 5 и 3 светилки

Ѕидни лустери со 3,2 и 1 светилка

SKU: Не е достапно Категории: ,

Опис на производот


Дополнителни информации

Тип

Висечки лустер, Ѕиден лустер

Бр.Светилки

7, 5, 3, 2, 1