LED COB – G9

170 ден

Модел: LED Сијалица COB – G9
Моќност: 3W
Тип грло: G9
Топло/Ладно бела: 3000К/6000К
Траење:  > 20,000h

Категорија: Ознака

Опис на производот

ML-117