LED SMD – G9

150 ден

Модел: LED Сијалица SMD – G9
Моќност: 5W
Тип грло: G9
Топло/Ладно бела: 2700К/6400К
Траење:  > 20,000h

 

Категорија: Ознака

Опис на производот

ML-115