Сијалица G LED

90 ден

Модел: LED Сијалица Е14 / E27
Моќност: 5W
Тип грло: E14 и E27
Топло/Ладно бела: 2700К/6400К
Осветлување: 470Lm
Век на Траење:  > 20,000h
Димензии: 82mm  x  45mm
Шифри:
* G50-5W E14
* G50-5W E27

 

SKU: Не е достапно Категорија: Ознака

Опис на производот

Сијалица G LED
E14 / E27

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Тип Грло

E14, E27