Сијалица стандрадна LED

90 ден180 ден

Модел: LED Сијалица E27
Моќност: | 7W ~ 75W | 10W ~ 100W | 12W ~ 120W | 15W~ 150W |
Тип грло: E27
Топло/Ладно бела: 2700К/6400К
Осветлување: 700Lm / 1000Lm / 1200Lm / 1500Lm
Век на Траење:  > 20,000h
Димензии: 91 / 113 / 119 / 129mm  x  50 / 60 / 60 /70mm

SKU: Не е достапно Категорија: Ознаки , ,

Опис на производот

Сијалица стандрадна ЛЕД Е27

Шифри:
| A50-7W | A60-10W | A60-12W | A70-15W |

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Моќност (W)

7W, 10W, 12W, 15W

Боја на светлина

Ладно-Бела (6400К), Топло-Бела (3000К)