Сијалица LED – GU10 – 5W

120 ден

Модел: LED Сијалица
Моќност: 5W
Тип грло: GU10
Топло/Ладно бела: 2700К/6400К
Осветлување: 500Lm
Век на Траење:  > 20,000h
Димензии (Д х Ш): 54 x 50 mm
Шифра: GU10-SMD-5W-PA-02

Категорија: Ознаки ,

Опис на производот

GU10-SMD-5W-PA-02