Сијалица LED Влакно

180 ден200 ден

Модел: LED Сијалица Е14 / E27
Моќност: 4W / 6W
Тип грло: E14 и E27
Топло/Ладно бела: 2700К/6400К
Осветлување: 400 / 600 Lm
Век на Траење:  > 20,000h
Димензии: 82mm  x  45mm
Шифри:
* C35-4W E14
* A60-6W E27

SKU: Не е достапно Категорија:

Опис на производот

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Тип Грло

E14, E27

Боја на светлина

Топло-бела, Ладно-бела