Сијалица LED – MR16 – 5W

120 ден

Модел: LED Сијалица
Моќност: 5W
Тип грло: MR16
Топло/Ладно бела: 2700К/6400К
Осветлување: 500Lm
Траење:  > 20,000h
Димензии (Д х Ш): 50 x 50 mm
Шифра: MR16-SMD-5W-PA-02

Категорија: Ознаки ,

Опис на производот

MR16-SMD-5W-PA-02