Сијалица Свеќа LED – E14

115 ден

Модел: LED Сијалица Свеќа
Моќност: 6W
Тип грло: E14
Топло/Ладно бела: 2700К/6400К
Осветлување: 500Lm
Век на Траење:  > 20,000h
Димензии (Д х Ш): 106 x 37 mm
Шифра: C37-6W-PA-02

Категорија: Ознаки ,

Опис на производот

C37-6W-PA-02